"Vezir Parmağı" Filmine Sert Tepki

"Vezir Parmağı" Filmine Sert Tepki

Kamuajans.com - Türk Diyanet Vakıf-Sen Adana Şube Başkanı Ayhan Arabacı, 25 Ocak’ta vizyona girecek olan “Vezir Parmağı” filmine sert tepki gösterdi.

Kamuajans.com - Türk Diyanet Vakıf-Sen Adana Şube Başkanı Ayhan Arabacı,‘Hurafe ve yalan üzerine inşa edilmiş film İçeriğinde şalvarlı, cübbelileri, Din adamlarını, çarşaflı hanımları kötü gösteriyorlar ve insanlara kötü tanıtıyorlar  dine alay ediliyor. Mahsun Kırmızıgülü kınıyorum.

Osmanlıyı kullanarak bizim tepkimizi ölçmeye çalışan bu zihniyete verilecek en anlamlı cevap bu filme hiçbir şekilde gidilmemesidir.”dedi

Başkanı Ayhan Arabacı, Ülkemizde ve Yurtdışında Müslümanlar üzerinde yaşananların yanında rezil bir filmle karşı karşıyayız! Topluma algı operasyonu çekmeye devam ediyorlar. Milletin atasını, ceddini, Din görevlisine,tarihini, annesini, bacısını, yaşantısını, kültürünü “yerin dibine” batırmaya çalışıyorlar. Buna “kültür terörizmi” desek yanlış olmaz herhalde!

Arabacı, Bir izleyici vatandaş olarak sesleniyorum: Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan “Vezir Parmağı” filmine kesinlikle gitmeyin, hatta gitmeye niyetli olanlar varsa ikna edin gitmesinler. En azından dedesine/ninesine küfür edildiğini görmek istemeyenler, İslam’ın sinsi şekilde karalandığını görmek istemeyenler gitmesin!

Filmin fragmanında, Osmanlı döneminde bir grup kadın ve erkek var! Kadının biri; “Kadınlarla erkekler arasında çekiliş yapılacak, sonuçta kim kimi nasıl bulacak, kim kime nasıl girecek?” diyor. Ahlaksızlık diz boyu! Sonra bu kadın ve erkekler çekiliş sonucu eş oluyor... Devamını anlatmak midemi bulandırıyor.

Arabacı, Bu konuda herkesi uyarmak bir Müslüman olarak boynumuzun borcudur. Özellikle çocuklarımızı yalan yanlış üzerine inşa edilmiş bu filmden uzak tutmalıyız.

Masumiyet kisvesi altında, verilmek istenen mesajların ne kadar büyük tahribatlara sebep olacağını unutmamamız gerekiyor.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.