Tashih-i Huruf Kursları Ertelendi

Tashih-i Huruf Kursları Ertelendi

Kamuajans.com - Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yüksek İhtisas ve Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde, cami hizmetlerini yürüten personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim’i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla, 6 ay süreli “Tashih-i Huruf Kursları” açmıştı.

Kamuajans.com - 2 yıl aradan sonra tekrar 6 ay süreli Tashih-i Huruf Kurslarını açan Diyanet İşleri Başkanlığı, sözleşmeli İmam-Hatip adayların Hizmet İçi Eğitim Kurslarına katılacağındna dolayı Tashih-i Huruf Kursları 2017 yılı Eylül ayına kadar tehir etti.

<br />

Edinilen bilgilere göre Diyanet, sözleşmeli İmam-Hatip adayların Hizmet İçi Eğitim Kurslarının 3 ay ve personel sayısının fazla olması hasebiyle Tashih-i Huruf Kursları gelecek yıl eylül ayına ertelendi. Kazanan adayların hakları muhafaza edilecek. 2017 yılı içerisinde  Tashih-i Huruf Kursları açılmayacak. <br />

<br />

<a href="http://dinihaberler.com">dinihaberler.com</a> - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.