İl Müftü Yardımcılığı Ve İlçe Müftülüğü Sınav Giriş Yerleri Açıklandı

İl Müftü Yardımcılığı Ve İlçe Müftülüğü Sınav Giriş Yerleri Açıklandı

Kamuajans.Com – Diyanet İşleri Başkanlığı, İl müftü yardımcılığı ve ilçe müftülüğü sınav giriş yerlerini açıkladı. 2018 Yılı İlçe Müftülüğü Sınavı (Yazılı) Yer ve Tarih Duyurusu

Diyanet İşleri Başkanlığı, İl müftü yardımcılığı ve ilçe müftülüğü sınav giriş yerlerini açıkladı.

2018 Yılı İlçe Müftülüğü Sınavı (Yazılı) Yer ve Tarih Duyurusu

İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

D U Y U R U

2018 Yılı İlçe Müftülüğü Sınavı'nın yazılı aşamasına katılmaya hak kazanan adaylar "Sınav Giriş Belgesi"ni https://dibbys.diyanet.gov.tr adresinden alabileceklerdir.

Adaylar, TC Kimlik No'lu kimlik belgelerinden biri (nüfus cüzdanı, pasaport) ve sınav giriş belgesiyle birlikte belirtilen sınav tarihi ve sınav merkezinde saat 10:00'da hazır bulunacaklardır. Kimlik belgesi ve sınav giriş belgesi bulunmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Nüfus cüzdanı ve pasaport dışında başka bir belge kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir. Adaylar sınava gelirken kurşun kalem, silgi, kalemtıraş vb. kendileri getireceklerdir.

İlgililere duyurulur.

D.İ.B.İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2018 Yılı İl Müftü Yardımcılığı (Bayan) Sınavı (Yazılı) Yer ve Tarih Duyurusu

16.04.2018

İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

D U Y U R U

2018 Yılı İl Müftü Yardımcılığı (Bayan) Sınavı'na (yazılı) katılmaya hak kazanan adaylar "Sınav Giriş Belgesi"ni (https://dibbys.diyanet.gov.tr) adresinden alabileceklerdir.

Adaylar, TC Kimlik No'lu kimlik belgelerinden biri (nüfus cüzdanı, pasaport) ve sınav giriş belgesiyle birlikte belirtilen sınav tarihi ve sınav merkezinde saat 12:30'da hazır bulunacaklardır. Kimlik belgesi ve sınav giriş belgesi bulunmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Nüfus cüzdanı ve pasaport dışında başka bir belge kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir. Adaylar sınava gelirken kurşun kalem, silgi, kalemtıraş vb. kendileri getireceklerdir.

İlgililere duyurulur. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.