MEB yönetici atamaları için disiplin cezası alan öğretmenlere eksi puan verecek
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan yönetici atamaları için bakanlık ek 1 ve ek 2 belgeleri için puanlama sistemini değiştirmişti. söz konusu yeni düzenlenen ek 1 ve ek 2 belgelerinde yüksek lisansla ilgili var olan puanlama ayrımı ve disiplin cezaları ile ilgili eksik puan uygulamasının kaldırılması sebebiyle Danıştay ilgili puan hesaplama yöntemini iptal etmişti.
Yeni yayınlanan ek 1 ve ek 2 belgeleri ile sistem değiştirildi
Yeni yayınlanan ek 2 belgelerinde ise Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin almış oldukları cezaların yönetici atamalarında kendilerine eksi puan olarak dönmesi için ilgili maddeler yer almaktadır.
Yeni yayınlanan ek 1 ve ek 2 belgesinde kanama cezası için -1 puan, ayetten kesme cezası için -2 puan kademe elemesini durdurulması için -3 puan söz konusu yönetici adaylarına verilecektir. Yeni ek 1 ve ek 2 belgelerini indirmek için tıklayınız.