Mülakat Mağduru Öğretmenleri Atama Takvimi Netleşti

Mülakat Mağduru Öğretmenleri Atama Takvimi Netleşti

KamuAjans.Com-Geçtiğimiz yıl öğretmen atamalarında uygulamaya geçen mülakat sistemi ile birçok öğretmen adayı KPSS'den ytüksek not almasına karşın mülakatta düşük not verilmesi ve mülakatlarda tüm soruları cevaplamasına karşın aldıkları düşük notlar nedeni ile mağdur olmuştu.

2017 yılının Mayıs ayında yapılan mülakatta düşük not olarak mağdur olan öğretmen adayları hükümetten ek 10 bin ataması talebini uzun süredir sosyal medya üzerinden aktif olarak dile getiriyordu. Bu taleplerini hükümete duyurmayı başaran mülakat mağduru öğretmenler önce bakanlara sonrada en yüksek merci olan Cumhurbaşkan'ına duyurmayı başardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yaşanan mağduriyet için çözüm sözü alan mülakat mağduru öğretmenler ek 10 bin atama için gün saymaya başladı. 

2017 Mayıs ayında mülakatlarda mağdur olan öğretmen adayları dünde Haliç kongre merkezinde başta Cumhurbaşkanı Sn Erdoğan olmak üzere devletin üst kademesiyle Ek 10 Bin atama konusunu masaya yatırdı.Edinilen bilgilere göre çok yetkili bir ağızdan atamaların en geç 15 Eylüle kadar açıklanacağı Ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürecin hızlandırılması adına ilgili makamlara gerekli talimatları verdiği öğrenildi.Bizde Bayram müjdesi olarak verilen 10 Bin Ek Atamanın Öğretmen arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.