24 Kasım'da Atama Müjdesi Gelir Mi ?

24 Kasım'da Atama Müjdesi Gelir Mi ?

KamuAjans.Com-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın son yaptığı açıklamalarda eğitime yatırım yapacağız sözü sonrası atama bekleyen öğretmenler beklentiye girdi.Daha önceki açıklamalarda öğretmen atamalarının Şubat ayında gerçekleştirileceğini açıklayan İsmet Yılmaz'dan ek atama talebinde bulunuyorlar.

 Son yapılan atamalar ve araştırmalar sonrasında atama bekleyen 450 bin civarı öğretmen olduğu bilinmektedir.Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz göreve geldiği ilk zamanlarda yaptığı açıklama ile öğretmen atamalarının şubat ayında gerçekleştirileceği açıklayıp konuyu kapatmıştı.Her ne kadar öğretmen atamaları Şubat ayında gerçekleştirileceği belirtilsede kamuda yaşanan ihraçlar neticesinde oluşan boşluktan dolayı öğretmen adayları Şubat öncesi ek atama müjdesi beklentisine kapıldı.

24 Kasım'ın öğretmenler için önemli bir gün olmasından dolayı  Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 24 Kasımda müjde bekleyen öğretmen adayları Şubat atamasından önce MEB'in ek atama için düğmeye basmasını bekliyor.

MEB'de yaşanan ihraçların yarasının atama ile sarılacağını düşünen öğretmen adayları MEB'in yeni sayfa açarak daha temiz zihinler ile geleceği şekillendirebileceğini açıklıyor.

Atama bekleyen öğretmenler bu sözlerle kendilerini ifade ediyor.

4Kasımda EkAtamaMüjdesi ekimdeki yetersiz atama,ogretmen olmayan ucretlilerde artisa neden oldu.artik gercek ogretmen atansin.

24Kasımda EkAtamaMüjdesi subat cok gec ve yetersiz bu nedenle 24kasimda mujde bekliyoruz

Açığa alınan ve ihraç edilenlerin yerine 24Kasımda EkAtamaMüjdesi verilsin Sayın Cumhurbaşkanım @RT_Erdogan

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.