Ücretli Edebiyat Öğretmenleri Kontenjan Talep Ediyor

Ücretli Edebiyat Öğretmenleri Kontenjan Talep Ediyor

Kamuajans.Com – Milli Eğitim Bakanlığı'nın önümüzdeki günlerde yayınlayacağı 20 bin öğretmen atamasına dair kontenjanlar öncesi atanmayı bekleyen branş öğretmenlerinden kontenjan talepleri gelmeye devam ediyor.

 Sosyal medyayı etkin kullanan atama bekleyen öğretmenler Milli Eğitim Bakanlığı'nın yapacağı 20 bin öğretmen atamasına sayılı günler kala kendi branşlarına ayrılmasını istedikleri kontenjanları için taleplerini dile getiriyor.

Bugün sosyal medyayı kullanmak için twitterda çalışma yapan Türk Dili Edebiyatı öğretmenleri Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u paylaşımlarında etiketleyerek 419 kişilik kontenjan ayrılması talebinde bulunuyor. Bakan Ziya Selçuk'un şartları tutan dediğini hatırlatan öğretmenler tüm şartları yerine getirdiklerini ama kontenjan yetersizliginden atanamadıklarını bu yüzden tercih yapan tüm ücretli öğretmenlerin atanmasini istedklerini belirtiyor.

İşte öğretmenlerin taleplerini dile getiren tweetler;


Sayın Bakanım ve Sayın Yetkililer,

TÜRK DİLİ ve EDEBİYATI'na 419 kontenjan talep ediyoruz. Bu branşta mezun,başvuru,yığılma çok ama kontenjan az. Bizim bu mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz biz DEVLETİMİZE GÜVENİYORUZ.

Yıllarca öğretmen açığı kapatmış,

Düşük maaşlarla çalışıp devlet hazinesine katkıda bulunmuş, tüm zorluklara göğüs germiş, liyakat sahibi bu öğretmenler, atanmayı fazlasıyla hak ediyor. Lütfen sesimizi duyun.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.