20 Bin Sözleşmeli Öğretmenlik Atamasına İlişkin Ön Başvurular Başladı

20 Bin Sözleşmeli Öğretmenlik Atamasına İlişkin Ön Başvurular Başladı

Kamuajans.Com – MEB 2018 yılında 20 bin sözleşmeli öğretmenin atamasını gerçekleştirecek. Hangi branştan kaç öğretmen alınacağı başvuru kılavuzu ile duyurulmuştu. MEB bugün resmi twitter hesabından yaptığı açıklama ile 20 bin sözleşmeli öğretmenlik atamasına ilişkin ön başvurular başladığını açıkladı

20 bin sözleşmeli öğretmenlik atamasına ilişkin ön başvurular başladı. Başvurular, 8 Mart tarihine kadar devam edecek. 

Milli Eğitim Bakanlığı, 2018 yılı sözleşmeli öğretmenlik başvurusuna ilişkin duyuruyu yayımlandı. Ön başvurular 2 Mart, sözlü sınavlar ise 16 Mart tarihinde yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacını karşılanması amacıyla 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı yapılacak. MEB, 2018 Mart sözleşmeli öğretmenliğe başvuru ve atama duyurusu yayımladı. Sözleşmeli öğretmenliğe ön başvurular 2 Mart tarihinde alınacak. Sözlü sınav merkezleri aynı gün ilan edilecek ve sınav merkezi tercihleri 8 Mart'ta alınacak. Başvuran adayların sözlü sınava alınacakları sınav merkezleri 16 Mart'ta açıklanacak. Sözlü sınavlar ise 14 Nisan – 8 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.