TSK'dan Yeni İhraçlar Olacak!

TSK'dan Yeni İhraçlar Olacak!

Kamuajans.com - Savunma Bakanı Fikri Işık, TRT Haber'de yaptığı açıklama ile TSK'da yeni bir hareketliliğe neden olacak. Bakan Işık, ''TSK'da FETÖ ile mücadele kapsamında yakında yeni ihraçlar olacak" dedi.

Kamuajans.com - Savunma Bakanı Fikri Işık, açıklamasının devamında ''Yakında yeni ihraçlar olacak. Yani bir sayı vermek... Her gün yeni isimler gelebilyior bu açıdan sayı vermeyi uygun bulmuyoruz. Bu çalışmanın bakanlığımız bünyesinde, gün be gün yapılıyor. Hele bir ay dursun, şu dosyayı kenara alalım gibi bir anlayışımız yok. Sabitlenmiş tweet var ya... FETÖ ile mücadele öyle. Bunu TSK'nın geleceği açısından da... FETÖ ile mücadeleyi en büyük desteği biz askerlerimizden görüyoruz. Niye? Asker savaşa gidiyor, ölüme gidiyor. Yanındaki arkadaşına güvenmek durumunda. İşte 15 Temmuz'u yaşadık. Gerçekten asker elbisesi giymiş hainler vardı, ama onlarla da kahramanca mücadele eden isimsiz pek çok kahraman askerimiz var. O hainlere karşı çok yoğun mücadele eden askerlerimiz var.'' dedi.<br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.