10 Bin Askerin Geri Dönüşleri Başlıyor

10 Bin Askerin Geri Dönüşleri Başlıyor

KamuAjans.Com-Fetullahçı terör örgütün kumpaslarıyla görevlerinden zorla uzaklaştırılan 10 bin civarı subay,astsubay ve uzman erbaşların geri dönüşü sağlanacağı belirtildi.Yapılan açıklamada örgüt tarafından görevlerinden uzaklaştırılan askeri personellere geri dönüş için kapı açıldı.

 Fetullahçı terör örgütünün askeriyenin içine sızmasıyla başlayan süreçte askeri personel olarak göreve başlayan binlerce personeli kendi örgüt üyelerini yerleştirmek için görevden soğutarak hatta disiplinsiz suçu ile iftira atarak görevden uzaklaştıran fetullahçı terör örgütünün oyunu yıllar sonra ortaya çıktı.Bu doğrultuda tüm kurumlardan kökleri kazınmaya başlanan fetullahçıların görevden attığı 10 bin subay,astsubay ve uzman erbaşların tekrar görevlerine getirilmeleri konusunda süreç başlamış oldu.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından birliklere gönderilen yazıda, FETÖ mağduru subay, astsubay ve uzman erbaşlarla ilgili bilgi istendi. Yazıda, özetle "Birliğinizde yapılan araştırmalar neticesinde bu sebeplerle ilişiği kesilen ve kanunun çıkmasını mütakip meslekten çeşitli nedenlerle ilişiği kesilen, laput sözleşmesini kendisi fesh eden subay, astsubay ve uzman erbaşların itiraz etmesi durumunda bilgi verilmesi arz olunur" denildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.