HSK Hakim Ve Savcıların Derece Yükselme İlkelerinde Değişiklik Yaptı

Kamuajans.com – HSK, hakim ve savcıların derece yükselme ilkelerinde değişiklik yaptı. Hakimler ve Savcılar Kurulu birinci sınıfa ayrılan, birinci sınıf olan hakim ve savcıların çalışmalarının değerlendirilmesine ilişkin esaslarla, diğer hakim ve savcıların derece yükselmesine dair ilke kararında değişiklik yaptı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu birinci sınıfa ayrılan, birinci sınıf olan hakim ve savcıların çalışmalarının değerlendirilmesine ilişkin esaslarla, diğer hakim ve savcıların derece yükselmesine dair ilke kararında değişiklik yaptı.

 

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haberleri