Trajikomik olay! AK Partiliyim diyen adam ilçe başkanlığı önünde buğdaylı eylem yaptı…

Konya’da trajikomik bir olay yaşandı. AK Partili olduğunu söyleyen bir çiftçi ilçe binasında ilginç bir eyleme kalkıştı…

Mahsülü, Toprak Mahsülleri Ofisi tarafından alınmayan üretici isyan etti. Buğdayını TMO’nun almadığını söyleyen çiftçi, AK Parti ilçe binasının yolunu tuttu.

Konya’nın Doğanhisar ilçesinde yaşayan üretici, kamyona yüklediği buğdayı AK Parti ilçe binasına götürdü. TMO’nun almadığını söyleyen mağdur çiftçi, tüm buğdayı ilçe başkanlığı önüne döktü.

AK Partiliyim diyen adamdan isyan

Toprak Mahsülleri Ofisi, tarafınsan buğdayı alınmayan vatandaş en sonunda isyan etti. Mahsülü elinde kalan çiftçi ne yapacağını şaşırdı. Çiftçi zor durumda kalarak şunları söyledi;

Yetkililerin haberi olduğu halde bir yetkili burada görünmüyor, açıklama yapmıyor. Kenarda duruyorlar. Buğdaylar buradan kaldırılıyor. Ben bu buğdayı gariban ihtiyacı olanlara hibe ediyorum. Köyde de var gelsinler parasız vereceğim. Mahsulümüz elimizde kaldı. Bakın görün sözümün de arkasındayım.

Bakın değerli vatandaşlar, dünden beri söyledim. Özellikle bugün burada milletvekili olmasına rağmen kimse ilgilenmiyor. Bir AK Partili olarak söylüyorum, yine de AK Partiliyim. Sayın Cumhurbaşkanımızın çiftçinin buralarda perişan olduğundan, ofisin şu an alım yapamadığından sorunlar olduğundan haberi yok. Yetkililerin haberi olduğu halde bir yetkili burada görünmüyor, açıklama yapmıyor. Kenarda duruyorlar. Buğdaylar buradan kaldırılıyor. Ben bu buğdayı gariban ihtiyacı olanlara hibe ediyorum. Köyde de var gelsinler vereceğim, parasız vereceğim. Mahsulümüz elimizde kaldı. Bakın görün sözümün de arkasındayım.

Hasadın sonuna geldik. Yetkililer şu an kendi koltuklarında oturuyorlar. Yetkililerin, çiftçilerin hakkını, Doğanhisar'ın hakkını aramasını istiyorum. Kendi şahsım için değil Doğanhisar için konuşuyorum. Gariban çiftçi 5-6 liradan buğday veriyor. Zengine geçti mi buğday 10 lira oluyor.

Yorum Yap

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Personel Haberleri