Avustralya'da 16 yaşındaki erkek çocuğunu kandırarak cinsel ilişkiye giren öğretmenin davası görüldü. Söz konusu olayın detayları ve öğretmenin sözleri karşısında mahkeme salonu buz kesti.
Avustralya'da yaşanan ve skandal niteliğinde olan gelişmede bir kadın öğretmen ile 16 yaşındaki erkek öğrenci arasında geçenler dünyada gündem oldu. Söz konusu gelişmenin detayları ise mide bulandırdı.
Popüler bir video oyunu ile öğrencisi ile iletişime geçen ve onu kandıran öğretmenin davası bugün görüldü.25 yaşındaki kadın, 16 yaşındaki çocukla cinsel ilişkiye girmekten yargılandı. Davaya video konferans yolu ile bağlanan öğretmene indirim verilmedi ve hapse atıldı.
Genç kızlara tecavüz edemeyince öldürdü, son kurşunu kendine sıktıHaberi Görüntüle
İFADESİ PES DEDİRTTİ
Öğrencisi ile nasıl iletişime geçtiğini aktaran kadın, çocuğa onunla okul dışında da vakit geçirmek istediğini belirtmek istediğini aktardı. Küçük çocuğa 'Okulda öğrenci-öğretmen okul dışında arkadaş' olalım diyerek kandıran öğretmen davanın jurisine pes dedirtti.
İkilinin ilişkisi ise sosyal medyadan konuşma ve birlikte bilgisayar oyunları oynayarak gelişti. Bir keresinde öğrencisiyle evinde buluştuğunu belirten kadın suçu çocuğa attı ve o anlarda şu sözleri söylediğini öne sürdü: