KPSS Liseye Gireceklerden Adres Değişikliği Talebi

kamuajans.com - KPSS lise sınavı 7 Ekim'de yapılacak. Daha önce KPSS lise için tercih yapıp, Üniversiteyi kazanan adaylar ÖSYM'den adres değişikliği hakkı istiyor.

Adaylar KPSS başvurusu yaparken, o dönemde Üniversite için tercih yapmamıştı. Şimdi tercih yapıp üniversiteye yerleşen adaylar adres değişikliği hakkı verilmezse, Sınav için başka bir şehre gitmek zorunda kalacak.

Örneğin; KPSS başvurusu yaparkan Trabzon'da yaşayıp, orayı tercih eden aday, Üniversite tercihi yapıp Ankara'da bir Üniversiteye yerleşti. Adaya adres değişikliği hakkı verilmezse 7 Ekim'de yapılacak sınav için. Trabzon'a gitmek zorunda kalacak. 

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

MEB Personel Haberleri