500 bin Türk Lirası hesaba gelince Polis ekiplerine ulaştı

Mersin içerisinde banka hesabına 500 bin Türk Lirası yatan vatandaş, polis ekiplerine başvurdu. Olayı araştırmakta olan ekip, şahıs kartının dolandırıcılık amacıyla kullanılmış olduğunu tespit etti.

Dolandırıcılıktan 2 kişi tutuklandı. Paranın gerçek sahibi bulunarak hesaplarına iade edildi. Alınmış olan bu bilgiye göre S. T. Hesabına ulaşan 500 Türk Lirasından şüphelenerek İl Emniyet Müdürlüğüne Asayiş Şubesi Büro Amirliklerine ihbar yaptı. Bunun üzerine çalışma gerçekleştiren polis ekipleri paraya bloke gerçekleştirdi. Ardından bu paranın izini sürdü. Banka hesabını dolandırma amaçlı olarak kullanılacağını belirleyen ekipler Ü. S. Ve Ö. D yi tespit ederek tutukladı.

Banka hesabında 500 bin Türk Lirası

Banka kartlarında yer alan 500 bin Türk Lirasının ise farklı illerde bulunan E. S ait bulunduğu kendilerini polis ve asker olarak tanıtılan şüpheliler tarafından dolandırılmış olduğu ortaya çıktı. Para gerekli bulunan incelemeler sonrasında sahiplerine iade edildi. Olayla ilgili bulunan şüpheliler göz altına alınarak adliyeye sevk edildi.

Mahkeme kurumuna çıkarılmış olan şüpheliler içerisinden Ü. S tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Diğer şüpheli olan kişiler ise yargılanmak kaydıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

MEB Personel Haberleri