Üniversiteye Girme Derdi Ortadan Kalkacak

Üniversiteye Girme Derdi Ortadan Kalkacak

Üsküdar Üniversitesi 2018-2019 Akademik yılı açılış töreninde açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Üniversiteye girme derdi 1-2 yıl içinde tamamen ortadan kalkacak" dedi.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, açıklamasının devamında "Şimdi üniversiteler 'biz daha iyi okutuyoruz' diye birbirileriyle yarışıyorlar, reklam veriyorlar. Şu anda orta öğretimden mezun olanların sayısından fazla üniversitelerde kapasite var, imkan var. Sorun ne, belirli alanlarda daha çok donanımlı olmak gerekiyor oraya girmek isterseniz bir yarış var" diye konuştu.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Mutlaka üniversiteye giderken bir dil öğrenin. Yazmayı, konuşmayı, her yönüyle bir dil öğrenin. Bu yıllar sizin altın yıllarınız. Eğer bu sıralarda öğrenmediyseniz sonrası biraz daha zor olacak. Ben öğrenemedim, öğrenmedim, önemini kavrayamadım. Boğaziçi'ne kayıt olacaktım vazgeçtim. Malum onu da kamuoyuyla paylaştım, dalga geçtiler. Detaya girmiyorum bazı kesimler rahatsız oluyor. Geçenlerde de bayanlarla ilgili bir şey söyledim ondan da rahatsız olmuşlar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.