İİBF'lilerden Gazetelere İlan

İİBF'lilerden Gazetelere İlan

Kamuajans.com - Gazetelere ilan veren İİBF mezunları, hiç alım yapmadığı için Maliye Bakanlığı'nın 2016 yılı KPSS sonuçlarıyla personel alımı yapmasını talep etti.

İİBF MEZUNLARININ GAZETELERE VERDİĞİ İLAN

Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ,

Sayın BAŞBAKANIMIZ,

Sayın MALİYE BAKANIMIZ,

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ MEZUNU KPSS ALAN GRUBU 130 BİN ÖĞRENCİ OLARAK KPSS A GRUBU UZMANLIK VE MÜFETTİŞLİK KADROSU İLANLARI BEKLEMEKTEYİZ.

Ülkemizde yaşanan olağanüstü durumlar nedeniyle, 2016 yılında 80 ve üzeri puan alan binlerce öğrenci Gelir Uzman Yardımcılığı, Vergi Müfettiş Yardımcılığı,Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı gibi sınavların yapılmamış

olması sonucu tek bir kurum sınavına dahi giremedi. Daha önce 2 sene geçerliliği olan KPSS Alan grubu puanlarının geçerlilik süresi 2016 yılı için 1 seneye düşürüldü.Bizlerin, verdiğimiz onca emeğin mağdur edilmemesi için 2016 KPSS A grubu puanlarının tekrar 2 yıla çıkarılmasını talep ediyoruz.

Büyük emekler verip maddi ve manevi anlamda önemli fedakarlıklar yaparak yüksek puanlar alıyoruz. Emeklerimizin boşa gitmemesi adına; 2017 KPSS öncesi, 2016 KPSS'de yüksek puan almış kişilerin istihdam edilebilmesi için kurumlardan sınav ilanları talep ediyoruz. Vatanına ve milletine bağlı 15 Temmuz gençleri olarak devlet kadroları için görev bekliyoruz.

Guçlu bir Türkiye için 3000 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanına EVET diyoruz. Siz değerli büyüklerimizin taleplerimize ilgi göstermenizi arz ediyoruz.

2016 KPSS ALAN GRUBU ÖĞRENCİLERİ (İİBF) 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.