Akademik Teşvikle İlgili Görüş İsteniyor

Akademik Teşvikle İlgili Görüş İsteniyor

Kamuajans.com - Yükseköğretim Kurulu, Akademik Teşvik Ödeneği hakkında üniversitelerin görüş ve önerilerini istiyor. Akademik Teşvik Ödeneği iki yıldır uygulanmakta.

31.12.2016 tarihli ve 29935 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiş olan Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği ile Devlet Yükseköğretim Kurumları kadrolarında bulunan öğretim elemanlarına yapılacak olan akademik teşvik ödeneğinin uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar belirlenmiştir.

Bu uygulama ile Devlet üniversitelerimizde komisyonlar oluşturulmuş, değerlendirmeler yapılmış ve yapılan değerlendirmeler neticesinde teşvik ödemeleri gerçekleştirilmiştir.

Yaklaşık iki yıldır uygulanmakta olan bu süreç çerçevesinde Üniversitemizde oluşturulan komisyonların da görüş ve önerilerini dikkate alarak, Üniversitemiz görüşünün rapor olarak 07 Temmuz 2017 mesai bitimine kadar [email protected] e-posta adresine ve yazı ile Başkanlığımıza gönderilmesi hususunda gereğini rica ederim.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.