Subay Ve Astsubayların Askeri Okullarda Geçen Süreleri Fiili Hizmetten Sayılsın

Subay Ve Astsubayların Askeri Okullarda Geçen Süreleri Fiili Hizmetten Sayılsın

Kamuajans.Com – Subay ve astsubayların fiili hizmet mağduriyeti TBMM'de. Subay ve astsubayların askeri okullarda geçen sürelerinin fiili hizmetten sayılması hakkında sözlü soru önergesi verildi.

. Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer tarafından, Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu'na yöneltilen soru önergesinde, Subay ve Astsubayların askeri okullarda gecen sürelerinin fiili hizmetten sayılmasına ilişkin bir çalışma yapılıp yapılmayacağı soruldu.

Subay ve astsubayların fiili hizmet mağduriyeti TBMM'de. Subay ve astsubayların askeri okullardageçen sürelerinin fiili hizmettensayılması hakkında sözlü soru önergesi verildi. Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer tarafından, Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu'na yöneltilen soru önergesinde, Subay ve Astsubayların askeri okullarda gecen sürelerinin fiili hizmetten sayılmasına ilişkin bir çalışma yapılıp yapılmayacağı soruldu. 22.02.2018 tarihli soru önergesişu şekilde:

1-Subay ve Astsubayların askeri okullarda (Harp ve sınıf okulu) 18 Yaşın altında gecen sürelerinin fiili hizmetten sayılmasına ilişkin, mağduriyetlerinin Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından giderilmesi yönelik bir çalışma yapılacak mıdır?

KAMUBİZ 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.