Adalet Bakanlığı Havuz Tayinleri

Adalet Bakanlığı Havuz Tayinleri

Kamuajans.com - Adalet Bakanlığı havuz tayinlerini açıkladı.

Bakanlığımız Taşra Teşkilatında Görevli

Personelin Komisyonlararası Naklen Atamalarına İlişkin Duyuru

<br />

Adli/idari yargı adalet komisyonları merkez ve mülhakat adliyelerinde görev yapan personelin (Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personeli ile yazı işleri ve idari işler müdürleri hariç) komisyonlararası naklen atanma talepleri; en son görev yaptıkları yargı çevresindeki hizmet süreleri, görev yaptıkları ve atanmak istedikleri yerlerdeki kadro ve ihtiyaç durumları göz önünde bulundurularak değerlendirilmiş olup, belirlenen kriterlere göre, taleplere ilişkin sonuçlara yukarıda yer alan sorgu ekranından ulaşılmaktadır.

<br />

<a href="http://www.pgm.adalet.gov.tr/duyuru/2016/haziran/komisyonlararasinakil/knc/index.html" target="_blank" Segoe UI", sans-serif; font-size: 12.8px; line-height: 22px; text-align: justify;"><b>Sonuçlara ulaşmak için tıklayın.<br />

<br type="_moz" />

</b></a>

Naklen ataması yapılan personelden talep tarihinden sonra ortaya çıkan mazeretleri nedeniyle vazgeçme talebi olanların, dilekçelerini Cumhuriyet başsavcılığı kanalıyla UYAP üzerinden en geç 22/07/2016 tarihine kadar Personel Genel Müdürlüğüne (Taşra Atama ve Nakil Şube Müdürlüğü) göndermeleri gerekmektedir. Anılan tarihten sonra Bakanlığımıza ulaşan vazgeçme talepleri dikkate alınmayacaktır.

<br />

Komisyonlararası naklen ataması yapılan personelin tebligatları ayrıca gönderilecek olup, tebligatların tebliğinden itibaren ilgililer görevlerinden ayrılabileceklerdir. Naklen ataması yapılan personelden mazeretleri nedeniyle derhal ayrılamayacak olanların en geç 15 Ağustos 2016 tarihine kadar görevlerinden ayrılmaları gerekmektedir.

<br />

Duyurulur. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.