
Türkiye’nin farklı şehirlerinden eğitim camiasını yasa boğan iki acı haber geldi. Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Okul Müdürü Süleyman Çetinkaya geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybederken, Ordu’nun Gölköy ilçesinden olan genç öğretmen Bahar Güllü Yiğit de amansız hastalığa yenik düştü.
Okul Müdüründen Acı Haber: Kalp Krizi Sonrası Hayatını Kaybetti
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde eğitim camiasını yasa boğan bir kayıp yaşandı. Ali Çetinkaya Ortaokulu Müdürü Süleyman Çetinkaya (54), okulundaki odasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Çetinkaya için görev yaptığı okulun bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Sandıklı Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Belediye Başkanı Adnan Öztaş, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erkalan, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Ermiş, İlçe Jandarma Komutanı Mevlüt Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu ve çok sayıda öğretmen, öğrenci ve ilçe protokolü katıldı.
Başkan Adnan Öztaş, “Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.
Cenaze töreninde öğrenciler ve öğretmenler gözyaşlarına hakim olamazken, Çetinkaya düzenlenen duaların ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Ordu’da Genç Öğretmen Bahar Güllü Yiğit Hayatını Kaybetti
Ordu’nun Gölköy ilçesi Aydoğan Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Bahar Güllü Yiğit, yakalandığı amansız hastalık nedeniyle yaşamını yitirdi.
Bir dönem Gürgentepe Halk Eğitim Merkezi’nde usta öğretici olarak görev yapan Yiğit, daha sonra Kocaeli İzmit Halk Eğitim Merkezi’nde görevini sürdürüyordu. Bekar olduğu öğrenilen Yiğit’in vefatı ailesini, yakınlarını ve meslektaşlarını yasa boğdu.
Genç öğretmenin cenazesi, bugün İzmit Alikahya Hayırseverler Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.