3600 Sözünü Veren Biziz

3600 Sözünü Veren Biziz

Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3600 ek gösterge konusuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Diline 3600 ek göstergeyi dolamış, bu sözü veren biziz. Önümüzdeki yılın sonuna kadar bu meselenin çözüleceğini beyan eden biziz. Bu zat neyi konuşuyor? Kendi aklınca şehitlerden gazilere her kesimi kışkırtmaya çalışan bu kişi en çok destek verdiğimiz çiftçilerimize de bulaşmış. Biz yaptıklarımızı söylüyoruz güya kendince tarım denklemi kuruyor. Söylediği şeyin çiftçiyi bugünkü seviyesinin geriye düşüreceğinin farkında değil. O derece şuursuz.

Memurlarımız da işçilerimiz de toplu sözleşmeden memnun. Önümüzdeki yılın sonuna kadar 3600 ek göstergesi sorununun çözüleceğini muhataplarımıza ilettik. 3600 sözünü veren biziz, Memur sendikaları ile son toplu sözleşmeye bu başlığı koyan da biziz, bu suretle hukuki altyapısını sağladık. Önümüzdeki yılın sonuna kadar bu meselenin çözüleceğini muhataplarımıza beyan eden yine biziz.

Türkiye'de tarımı stratejik sektör olarak belirleyerek bugünkü seviyesine biz getirdik. Her türlü desteği verdik, veriyoruz, vereceğiz. Tarımsal hasılasını 337 milyar liraya, ihracatını da 20 milyar dolara çıkararak Cumhuriyet tarihin en yüksek seviyelerine biz ulaştırdık.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Türkiye, gelişmiş ülkeler dahil pek çok ülkenin gıda-arz endişesi yaşadığı dönemde, geleceğine bakabilmektedir. Bu demek değil ki hiçbir sorun yok. Tabiki sıkıntılarımız var, bunların hangi sebeplerden kaynaklandığını, nasıl çözüleceğini de biz biliyoruz. Türkiye'nin imkanlarını her bir bireyin emrine vermek için hazırlıklarımızı sürdürdüğümüz pek çok proje bulunuyor. Bunları birer birer milletimizle paylaşacağız.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.