2021 Yılında Kurum Dışı İş Ve Meslek Danışmanı Alımına Evet

2021 Yılında Kurum Dışı İş Ve Meslek Danışmanı Alımına Evet

Kamuajans.com – Atama bekleyen İş ve Meslek Danışmanları olarak İşsizlik ile mücadele için hazır olduklarını . Yetkililerden Kurum Dışı İş ve Meslek Danışmanı alımı müjdesi bekliyor.

İŞ MESLEK DANIŞMANLARININ GÖREVLERİ NELERDİR?

İş ve Meslek Danışmanlığı; iş arayanlara, işverenlere ve öğrencilere istihdam ekseninde odaklanmış danışmanlık hizmetleri sunulması faaliyetidir. Bu hizmetler kapsamında; öğrencilerin meslek seçimlerine, İŞKUR’a kayıtlı iş arayanların iş bulmalarına, mesleki uyum problemlerini gidermelerine, mesleki becerilerini geliştirmelerine, mesleklerini/işlerini değiştirmelerine destek olunmakta, işverenlerin ise mevzuat çerçevesinde bilgilendirilmeleri sağlanmakta ve eleman temini gibi işgücü piyasasına ilişkin konularda talepleri karşılanmaktadır.

İŞ MESLEK DANIŞMANLARI ATAMA BEKLİYOR

İMD'liler; Bizler öncelikle hakkımız olan KURUM DIŞI İMD ataması istiyoruz,sürekli KPSS ye giriyoruz. Pandemi sebebiyle KPSS baraj puanının esnetilmesini istiyoruz. Adaletinize güveniyoruz. Bizler Kurum Dışı İş ve Meslek Danışmanları olarak işsiz olmayı değil. Ülkemize ve Türkiye İş Kurumu'na faydalı olmak istiyoruz. Bizler hazırız. Siz yetkililerimizden müjde beklemekteyiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.