2020 Yılı DYK Kılavuzu Yayımlandı

2020 Yılı DYK Kılavuzu Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı, yönerge değişikliği sonrasında, DYK kılavuzunu yayımladı. Ortaokulda 7 ve 8. sınıflarda 7 derste, lisede ise 11 ve 12. sınıflar ile mezunlara yönelik olarak 14 derste açılabilecek.

Bakanlığımıza bağlı resmî ve özel örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören istekli öğrenciler ile örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara açılacak destekleme ve yetiştirme kurslarına yönelik olarak ilgi (a) Yönergenin "Koordinasyon" başlıklı 22 nci maddesine dayanılarak hazırlanan ve ilgi Makam Oluru ile yürürlüğe giren "Destekleme ve Yetiştirme Kursları e-Kılavuzu" ilişikte gönderilmiştir.

2020-2021 eğitim ve öğretim yılı kapsamında, eğitim kurumlarımızda açılmış ve hâlen yürütülmekte olan destekleme ve yetiştirme kurslarının mevcut hâli ile devamının sağlanması, yeni açılacak kursların iş ve işlemlerinin ise ilgi (a) Yönerge ile ekte gönderilen Kılavuz hükümleri doğrultusunda yürütülmesi ve ilgililere duyurulması hususunda,

Bilgilerinizi ve gereğini arz ve rica ederim.

Cengiz METE

Bakan a. Genel Müdür


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.