1000 Hakim Savcı Alımı Yapacağız

1000 Hakim Savcı Alımı Yapacağız

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2020-2021 Akademik Yılı mezuniyet törenine katılan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, hakim ve savcı alımı yapacaklarını açıkladı, alımlar konusunda 2021 yılı sonunu işaret etti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Tarihi tam olarak bildireceğiz ama şimdiden hazırlansınlar diye anne babalar da buradayken söyleyeyim. Yıl sonunda 1000 hakim savcı alımı yapacağız. Şimdiden çalışmaya başlayın." dedi.

Öğrencilere seslenen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Bugün mezuniyet coşkusu yaşayan tüm genç arkadaşlarımı canıgönülden tebrik ediyorum. Mesleki hayatları boyunca onlara sağlık ve başarı diliyorum. Bu başarıda emeği olan, onları yetiştiren çok sevgili ailelerine, hocalara teşekkür ediyorum. Okul bitti ama eğitim bitmedi. 4 yıllık hukuk fakültesi eğitimi belki sona erdi ama eğitim ömür boyu devam eden bir süreçtir. Üniversite size öğrenmeyi öğrenme metodolojisi vermiştir.

Fakülteden mezun olduğumuzda mesleğe girinceye kadar acaba mezun olduk mu, acaba bir dersim kaldı mı... Hep rüyalarda görürdük. Zor bir fakülte, zor bir süreç. Sonuçta mezuniyet gerçekleşti. Bir kısmınız hakim savcı olacaksınız. Bir kısmınız avukat olacaksınız, kaymakam olacaksınız. Farklı mesleklere gireceksiniz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.