Taşerona Kadroda 4 Ay Formülü

Taşerona Kadroda 4 Ay Formülü

Kamuajans.com - Taşeron işçilerin kadroya geçirilmesine yönelik yürütülen çalışmaların detaylarının açıklanmasının ardından Sağlık Bakanlığı konuya ilişkin bir öneride bulundu.

Kamuajans.com - Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından hazırlanan taşeron düzenlemesine göre, şu önerilerde bulunulmuştur. 


SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN TAŞERONA 4 AY ÖNERİSİ

''Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamaları sebebiyle, sözleşmeli sona erecek olan süreklilik arz eden personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımlarının ihalelerinin yapılıp yapılmaması ve/veya yapılması planlanan ihalelerin yüklenme süresinin ne kadar belirlenmesi gerektiği ile ilgili tereddütler oluştuğu belirtilmektedir. 

Bu çerçevede, Sağlık hizmeti sunumunun ertelenemez ve geciktirilemez olmasından hareketle hizmet sunumunda aksamaların önüne geçilmesi ve gereksiz yazışmalara mahal verilmemesi amacıyla Merkez Teşkilatı, İl Sağlık Müdürlükleri ve bağlı sağlık tesislerince bundan sonra yapılacak olan ''süreklilik arz eden personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı ihalelerinin' 'yüklenme süreklerinin Dört (4) ayı aşmayacak şekilde belirlenmesi hususunu takdir ve tensiplerinize arz ederim.'' 




Kamupersoneli.net - ÖZEL Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.