Taşerona Kadro 3.Sezonunda

Taşerona Kadro 3.Sezonunda

KamuAjans.Com-Kamuda kanayan yara olarak görülen taşeron işçi sorunu sadece seçimden seçime konuşulan diğer zamanlarda rafa kaldırılan konu olmaktan kurtulamıyor hal böyle olunca seçim yaklaşmasıyla taşeron işçiye kadro 3. sezonunu açtı.

 Kamuda gündemde her zaman sıcaklığını koruyan ve siyasi partilerin en önemli seçim kozu olan taşeron işçiye kadro konusu uzun yıllardır neredeyse her seçim öncesi gündeme gelip seçim sonrasında rafa kaldırılıyor.Durum böyle olunca taşeron işçilerinde sitemkar sözleri doğuyor.Referanduma sayılı günler kala taşeron işçiye kadro konusu tekrar gündeme geldi.

Yüzbinlerce taşeron işçinin yıllardır beklediği kadro sorunu referandum öncesi tekrar gündeme geldi.Önce CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sonrasında ise AKP genel başkanı Başbakan Binali Yıldırım'dan taşeron işçiye kadro sözü geldi.Bu açıklamalara karşı tok olan taşeron işçiler taşeron işçiye kadro 3.sezonu başladı yorumlarında bulundu.

Taşeron işçi ve geçici işlerle ilgili açıklama yapan Başbakan Yıldırım, "Biz hiçbir konuyu bugüne kadar çözümsüz bırakmadık bundan sonra da bırakmayız." dedi.

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Böke:Bugün 'hayır' diyenler, söz verdiğiniz halde asla kadro vermediğiniz ve vermeyeceğinizi bildiğimiz taşeron işçiler. Bugün 'hayır' diyenler, kaldırmaya hazırlandığınız kıdem tazminatlarına ve emeklerine sahip çıkan milyonlarca işçi"

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.