Taşeron İşçilere Yüzde 8 Zam!

Taşeron İşçilere Yüzde 8 Zam!

KamuAjans.Com-Hastanelerde çalışan taşeron şirket çalışanlarının toplu iş sözleşmeleri sonucunda maaşlarını 160-230 TL arasında zamlı alacak.Kadroya geçmeleri yılan hikayesine dönene, ha bitti biteceki bitiyor denilen taşeronun kadroya geç,mesi ile ilgil ibelirsizlik devam ederken Hzmet İş Sendikasındna hastanelerde çalışan Taşeronlara müjdeli haber geldi.

Kadroya geçmeleri yılan hikayesine dönene, ha bitti biteceki bitiyor denilen taşeronun kadroya geç,mesi ile ilgil ibelirsizlik devam ederken Hzmet İş Sendikasındna hastanlerde çalışan Taşeronlara müjdeli haber geldi.

Tokat Kamu Hastaneleri Birliği bünyesinde Turhal ve Zile Devlet Hastanelerinde çalışan taşeron şirket çalışanlarının toplu iş sözleşmeleri tamamlandı. Hizmet-İş Sendikası Tokat İl Başkanı Resul Demir, yaklaşık 150 çalışanın bu sözleşmeden faydalanacağını kaydetti.

Başkan Demir, sözleşme ile birlikte taşeron şirket çalışanlarının 2017 yılı için yüzde 8 zam aldıklarını ayrıca sosyal haklarla beraber maaşlarında ortalama 160-230 TL arasında artış olacağını ifade ederek, “Şu anda diğer taşeron çalışanı üyelerimizin de toplu iş sözleşmelerinin tamamlanmak üzere. Bu durumun kendilerini çok sevindirdi. Toplu iş sözleşmesi taşeronlar adına adeta bir devrim olarak değerlendiriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.