Perfüzyonistler Kadro Bekliyor

Perfüzyonistler Kadro Bekliyor

Kamuajans.Com – Sağlık Hizmetleri Sınıfı kapsamında yer alan “Perfüzyonist” unvanlı kadrolarda bulunanların, hangi görevleri yaptıkları ve ne kadar maaş aldıkları konusu kamu personeli arasında pek bilinmemektedir.

Perfüzyon alanında lisans eğitimi veren fakülte veya yüksekokullardan mezun veya diğer lisans eğitimleri üzerine perfüzyon alanında yüksek lisans yapan; kalp ve/veya büyük damarlarda yapılacak müdahalelerde ilgili uzman tabipler gözetiminde kalp akciğer makinesini kullanarak beden dışı kan dolaşımını yöneten sağlık meslek mensubu olan Perfüzyonistler, kamu ve özel sektördeki bazı sağlık kurumlarında istihdam imkanı bulabilmektedirler. 

Sağlık bakanlığında kadrosuz olarak görev alan perfüzyonistler yeni dönemde kadroya alınmak için çalışmalara başladı.Kendilerini, Perfüzyon Teknikleri programının amacı, kalp damar cerrahı veya anestezist gibi bir uzman hekimin gözetiminde; kalp ameliyatlarında kullanılan kalp-akciğer makinesini, dolaşım veya solunumu gerçekleştirmek olarak tanımlayan perfüzyonistler kadro taleplerini dile getiriyor.

Perfüzyonistlerin taleplerinin bazıları;

PerfüzyonTeknkKadro insan canı bu kadar kolay değil .. sertifika kalksın

PerfüzyonTeknkKadro atama istiyoruz hakkkımızı istiyoruz

Sağlıkta bir numarayız demeyi biliyorsunuz,bizimle birlikte iyileşti diyorsunuz, iyileşme kökten başlar yüzeysel değildir! Sağlık çalışanlarının hakkını yiyerek iyileşmeden bahsemezsiniz!!! 

Sağlıkta üvey evlat muamelesi görmek istemiyoruz atanmak istiyoruz

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.