CHP'den Flaş Taşeron İşçi Açıklaması

CHP'den Flaş Taşeron İşçi Açıklaması

KamuAjans.Com-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taşeron işçiye kadro sorununu TBMM Grup Toplantısında dile getirdi. 23 Mayıs 2017 günü TBMM’de Grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Taşeron işçilerin haklarını her yerde dile getireceklerini açıklamıştır.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; "CHP grubunun bir özelliği var, toplumun en zayıf kesimlerini ısrarla dile getiririz. Unutulan işçileri, taşeron işçileri de dile getirdik. Taşeron işçilerle görüştük, seçim bildirgemize de yazdık 'taşeron işçilere kadro vereceğiz' diye. İktidar partisi de yazdı seçim bildirgesine. Oyları aldılar, işçileri unuttular. Taşeron işçisi 21. yüzyılın kölesidir. İktidarın size uygun gördüğü köleliği yıkana, size kadro verilene kadar mücadeleye devam edeceğiz.” şeklinde konuşma yaparak Taşeron İşçilere Kadro sorununu dile getirmiştir.

memurahval 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.