Bakan Ağbal'dan 'Taşeron İşçi' Açıklaması

Bakan Ağbal'dan 'Taşeron İşçi' Açıklaması

Kamuajans.com - Maliye Bakanı Ağbal, 2018 Merkezi Yönetim Bütçe ve 2016 Kesin Hesap Kanunu ile Sayıştay Raporları görüşmelerine katıldı ve milletvekillerinin sorularını cevapladı.

Kamuajans.com - Maliye Bakanı Naci Ağbal taşeron işçilerle ilgili soru üzerine, "Çalışma Bakanlığımız çalışma yürütüyor. Bu konuda farklı alternatifler, farklı modeller üzerinde çalışmanın belli bir noktaya geldiğini görüyoruz. Nihai değerlendirmeyi hükümet olarak yapacağız. Gerçekten gece gündüz bu çalışmayı neticelendirirsek Meclis'e getirme konusunda bir gayret var. İnşallah ifade dilen şekilde tasarı hızlı bir şekilde Meclis'e gelecek. Bu düzenlemenin amacı kamuda çalışan, personel alım modeline son vermek ve kamuda doğrudan doğruya istihdam etmek suretiyle kamu hizmetlerini sağlamak. Burada hem geçiş düzenlemesi yapıp hem de mevcut düzenlemeyi devam ettirmek gibi bir düşüncemiz yok" dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.