Seçimler Erkene Alınıyor Mu? Numan Kurtulmuş Açıkladı

Seçimler Erkene Alınıyor Mu? Numan Kurtulmuş Açıkladı

Kamuajans.com – Güne bomba gibi düşen olayda AK Parti'nin 2023 seçimlerini erkene çekeceği haberi yayılmıştı. Koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bugünlerde her ülke gibi ekonomik zorluklarla mücadele veriyoruz. Ekonominin tartışıldığı bugünlerde 2023 te yapılması planlanan seçimlerin erkene alındığı haberi gündeme geldi.

Bugün gündeme bomba gibi düşen haberde Akparti kurmaylarının 2023 te yapılması planlanan seçimleri erkene aldığı ve yakın zamanda seçim yapılacağı yönündeydi.

Aradan saatler geçtikten sonra Akparti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş gündeme gelen habere dair açıklamalarda bulundu. Mart ayından beri ülkemizde görülen koronavirüsün her ülkeye olduğu gibi bizim ülkemizede ekonomik zararlarının olduğunu açıklayan Kurtulmuş, yaşanan krizin küresel ölçekte olduğunu bu sebeple bir seçim kararı alınmadığını aktardı.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, erken seçim tartışmalarının, Türkiye'de gündem saptırma çabalarından başka bir şey olmadığını belirterek, ''Türkiye, seçimleri 2023 yılında vakti geldiğinde yapacaktır." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.