MHP'nin Vekil Sayısı 50'ye Yükseldi

MHP'nin Vekil Sayısı 50'ye Yükseldi

Kamuajans.Com – TBMM'de 7 Temmuz günü yapılan yemin töreninde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin elini öpen ve tepkiler üzerinde ''Ben siyasi tercihimi yaptım. Sonuna kadar İYİ Partiliyim. İYİ Partiden MHP'ye geçiş olacağını da sanmıyorum. Benim Genel Başkanım Akşener'' diyen İYİ Parti Milletvekili Hayati Arkaz, bir ay sonra Bahçeli'den teklif alınca ''Sayın Bahçeli'nin emri olur. Sayın Bahçeli liderimdir, benim doğduğum yer ve ocağım MHP'dir" dedi. Arkaz, Genel Merkeze giderek MHP'ye üye oldu. MHP'nin TBMM'deki

 Arkaz, Genel Başkan Bahçeli'nin daveti üzerine Bahçeli'yi MHP Genel Merkezi'ndeki makamında ziyaret etti. Ziyarette MHP Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, Celal Adan ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da hazır bulundu. Arkaz'ın ziyaretinde Bahçeli üye katılım belgesini imzaladı ve Arkaz MHP'ye resmen geçmiş oldu.

Arkaz, TBMM'nin açıldığı gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öptüğü için partide krize neden olmuştu. İYİ Parti Lideri Meral Akşener, "Ben siyasi nezaketi iyi bilirim. Ancak bu yapılan siyasi nezaket değildir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.