İşte Erdoğan'ın Sözünü Ettiği Fotoğraf!

İşte Erdoğan'ın Sözünü Ettiği Fotoğraf!

KamuAjans.Com-Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ tarafından İstanbul'da ağırlandığını açıkladığı Reza Zarrab davasına bakan New York Hakimi Richard Berman'ın fotoğrafı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde ABD dönüşü uçakta gazetecilere yaptığı açıklamada Reza Zarrab davası ile ilgili olarak "ABD Adalet Bakanlığı'nın bu davayı havale ettiği mahkeme de ilginç. Savcı Bharara da hakimRichard Berman da, Türkiye'de daha önce FETÖtarafından ağırlanmış isimler. Yani Adalet Bakanlığı Sarraf'ı tutup orada FETÖ'nün yedirip içirdiği isimlere teslim ediyor. Biden 'Ben bu kadarını bilmiyordum' dedi. Hukukla değil, ilişkiler ağıyla başka işler çevirme peşindeler" açıklaması yapmıştı.

ADALET BAKANI BOZDAĞ DA DOĞRULAMIŞTI

Haber7'nin haberine göre; Adalet Bakanı Bekir Bozdağ "Bu davaya bakan hakim Richard Berman, 8-9 Mayıs 2014'te Türkiye'de uluslararası yapılan hukukla ilgili kongrede, FETÖ'nün tezlerini savunmak, Türkiye'de 17-25 Aralık sürecine karşı olanların arkasına uluslararası bir destek koymak maksadıyla yapılan toplantıya geliyor, Türkiye'nin hukukunu eleştiriyor. Yani normalde bir konuyu değil, FETÖ mensuplarının ağzıyla saldırıyor. Bu hakim, Yüksel-Karkın-Küçük bürosu ki şu anda onlar kaçtılar. FETÖ ile irtibatlı olduğu herkesçe bilinen bir yer, bunlar getiriyorlar, bunlar finanse ediyorlar. FETÖ'nün Türkiye'de ağırladığı bir hakim de bunun yargılamasını yapıyor. Şimdi bu mahkemenin hakiminden ve bu savcının yürüttüğü şeyden, FETÖ'nün eline sundukları şeylerle orada bir yargılama yapıyorlar" açıklaması yapmıştı.

FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ tarafından İstanbul'da ağırlandığını açıkladığı Reza Zarrab davasına bakan New York Hakimi Richard Berman'ın İstanbul'da çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Adalet Bakanlığı Basın Müşaviri Bilal Çetin, ABD'li hakim Richard Berman'ın İstanbul'da katıldığı toplantının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.



Sabah 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.