Hakan Şükür ve Arif Erdem İhraç Edildi!

Hakan Şükür ve Arif Erdem İhraç Edildi!

Kamuajans.com - Galatasaray'da son dakika gelişmesi yaşandı. Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün ihracının tekrar görüşülmesi için olağanüstü toplanan Galatasaray Yönetim Kurulu iki ismi ihraç etti.

Kamuajans.com - TT Arena'daki yönetim kurulu toplantısı yaklaşık 2.30 saat sürdü. Toplantıda Başkan Dursun Özbek, yönetim kurulu üyelerini tek tek dinledi.

Ve Galatasaray Yönetim Kurulu, Arif Erdem ve Hakan Şükür silahlı terör örgütü üyesi olduğundan değil,  aidat yatırmadığı gerekçesiyle kulüp üyeliğinden atıldı. Hakan Şükür ve Arif Erdem ile birlikte 2750 genel kurul üyesi de ihraç edildi.


YÖNETİM, TEPKİLER ÜZERİNE OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI KARARI ALDI

Dün yapılan Mali Genel Kurul toplantısında hakkında ihraç kararı verilmeyen Hakan Şükür ve Arif Erdem için hem hükümet hem de sosyal medyadan verilen tepkiler sonucu Galatasaray yönetimi olağanüstü toplantı yapma kararı alarak aidat gibi bir bahane ile tepkileri dindirmek adına iki FETÖ üyesini kulüpten ihraç etme kararı verildi. 


AİDAT BORÇLARIYLA FETÖ'YÜ AKLADILAR

Hakan Şükür, Arif Erdem ve 2750 genel kurul üyesininin 8 yıldır aidatlarını ödemedikleri gerekçesiyle üyelikten ihraç edildi. Bir Galatasaray genel kurul üyesinin 2017 senesiyle birlikte senelik 300 tl aidat ödemesi gerekiyor. Bu durumda FETÖ üyesi Hakan Şükür ve Arif Erdem, 8 sene boyunca 2400 bin TL aidat ödemedikleri için ihraç edilmiş oldu. 


RESMİ SİTEDEN AÇIKLAMA

Galatasaray Kulübü kararı resmi internet sitesinden duyurdu. Duyuruda "Yönetim Kurulumuzun 26 Mart 2017 tarihli toplantısında alınan karar gereğince "Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüp üyeliklerinin sona erdirilmesine" karar verilmiştir" ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.