Bakan Bozdağ'dan 'Erken Seçim' Açıklaması

Bakan Bozdağ'dan 'Erken Seçim' Açıklaması

KamuAjans.Com-Adalet Bakanı Bozdağ: - "Önümüzdeki dönem için büyük fırsatlar var. 2019' kadar ne yerel ne de genel seçim var. Seçimsiz bir dönem siyaset için alın teri dökmek için yeterince bir zamana sahibiz"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ''Önümüzdeki dönem için büyük fırsatlar var. 2019' kadar ne yerel ne de genel seçim var. Seçimsiz bir dönem siyaset için alın teri dökmek için yeterince bir zamana sahibiz.'' dedi.

Bozdağ, partisinin Yozgat Belediyesi Büyük Sinema ve Kültür Merkezi'nde düzenlediği İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ramazan ayı ve bayramını huzur içinde geride bıraktıklarını söyledi.

AK Parti'nin milleti için hizmet siyaseti ürettiğini ifade eden Bozdağ, ne CHP ne de MHP'nin kendileri gibi her daim siyasetin içerisinde halkıyla beraber çalışma yürütmediğini belirtti. Hepsinin Ankara'da ayak oyunlarıyla meşgul olduğunu vurgulayan Bozdağ, şöyle devam etti:

"Kimileri kongrelerle, kimileri başka şeylerle meşgul, siyaseti ayak oyunları üzerinden dizayn etmeye çalışıyorlar. Bu millet oyunu sevmez, ayak oyunlarınıda ayak oyuncularını da sevmez. Ankara'da hesap, kitap yapmakla olmaz. Diğer partiler değişimi bir türlü başaramadılar. AK Parti 14 yıl oldu. 14 yıl içerinde AK Parti şuanda 3üncü genel başkanını görevlendirmiştir. İçinden 3 genel başkan çıkardı, değişim yaşadı. İçinden 4 başbakan çıkardı, değişim çıkardı. İçinden 2 cumhurbaşkanı çıkardı, bir değişim yaşadı. AK Parti değişim isteyenlerin de partisidir. Kendi içinde yenilenen, değişmede başarı sağlayan bu anlamda da büyük bir değişim ortaya koyan yegane parti yine bizim partimizdir. Tereyağından kıl çeker gibi milletin meselelerini çözmede gösterdiği başarıyı siyaseti yürütmede de gösteren bir partidir. Bu bizim kurumsallaşmamızın, güçlü altyapımızın ve bu noktada birlikte hareket etme iradesini ortaya koyan tabanımızın gücünü göstermektedir.''

- ''Operasyonculara kul köle olacak bir siyasi kadro yok burada''

Bozdağ, milletten başka AK Parti'ye kimsenin operasyon yapamayacağının altını çizerek, ''Başkaları AK Parti'ye dönük operasyon çekemez. Ne paralel çete bunu yapabilir, ne başka çeteler yapabilir. Dikkat edin CHP'ye operasyon çekildi, geçmişte, kaset operasyonu. Muvaffak oldu mu? Oldu. Genel başkan değişti. MHP'ye operasyon çekildi, genel başkan yardımcılarının neredeyse tamamı değişti. AK Parti'ye dönük operasyon başarılı olamadı. Neden olamadı? Çünkü operasyonculara kul köle olacak bir siyasi kadro yok burada. Kendi liderine, kendi siyasetine bağlı bir kadro var. Kimin ne olduğunu hangi hesapların neyi yaptığını en iyi bilen ve değerlendiren kadro. AK Parti'nin bu açıdan da Türk siyasetinde de çok önemli bir markalaşmayı gerçekleştirdiğini de buradan ifade etmek istiyorum.'' ifadelerini kullandı

- ''2019' kadar ne yerel ne de genel seçim var''

Türkiye'nin gelişmesi ve değişmesinin bütün hızıyla devam ettiğini anlatan Bakan Bozdağ, şunları söyledi:

''Allah'a şükürler olsun, yanı başımızıda yaşanan, 5 yıla yakındır süren Suriye iç savaşına rağmen, Irak'ta yaşanan yaklaşık 13 yıldır kargaşa, kaos, teröre rağmen Türkiye her alanda büyümesini sürdürüyor. Ekonomimiz büyüyor, enflasyonda aşağıya dönük trend devam ediyor. Faizde düşüşler yine devam ediyor ve Türkiye'nin her yeri şantiye gibi yatırımlarına devam ediyor. Bugün Türkiye en fazla büyüyen 3 büyük ülkeden birisidir. Yozgat'ta bu büyümeden nasibini alıyor, İlçelerimiz de alıyor, hep beraber büyüyeceğiz inşallah. Önümüzdeki dönem için büyük fırsatlar var. 2019' kadar ne yerel ne de genel seçim var. Seçimsiz bir dönem siyaset için alın teri dökmek için yeterince bir zamana sahibiz. Bunu iyi kullanacağız. 2019'a gelirken Türkiye değiştiği gibi Yozgat'ta bundan payını alarak değişecek."

- ''Ter ile yürümedik gemi yok''

AK Parti hükümetlerinin Yozgat'ta birçok yatırım ve hizmet yaptığına dikkati çeken Bozdağ, ''Bunlar, MHP'liler Yozgat'a yaptığımız yatırımları hayal ederler miydi? CHP'liler, bizi eleştirenler, bize atıp tutanların akıllarından bir gün Yozgat'a bunları getirmek geçti mi Allah aşkına? Geçti ise söyleyin. Yok. Biz Yozgat'a Diyanet Eğitim Merkezi kuracağız, duydunuz mu? Adalet Eğtim Merkezi kuracağız, duydunuz mu? Polis Eğitim Eğitim Merkezi Meslek Yüksekokulu kuracağız ve yüksekokul mezunlarını oraya getireceğiz, hiç duydunuz mu? Yok. Onlar laf üretiyor, ama biz Allah'ın izni ile bol bol hizmet eseri üretiyoruz. Aradaki fark bu. Lafla peynir gemisi yürümüyor ama ter ile Allah'ın izni ile her gemi yürüyor. Ter ile yürümedik gemi yok.'' değerlendirmesini yaptı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İl Danışma Meclisi Toplantısı öncesi İmam Hatip Mezunları Vakfı tarafından düzenlenen Yozgat İmam Hatip Lisesi Mezunları Buluşmasına da katıldı.



Anadolu Ajansı 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.