AK Parti MYK'da Kimler Var Erdoğan'ın A Takımı Listesi

AK Parti MYK'da Kimler Var Erdoğan'ın A Takımı Listesi

KamuAjans.Com-ANKARA'da büyük gün bugün... Gözler AK Parti'nin MYK için seçeceği isimlerde. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan A takımının belirleneceği MYK'ya hangi isimleri seçti ortaya çıkıyor. MYK listesi AK Parti'nin yeni rotasını da gösterecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin ardından ilk MKYK toplantısını bugün gerçekleştirecek. AK Parti'nin merakla beklenen MKYK toplantısında partinin yeni MYK’sı da belirlenecek. Peki Erdoğan A Takımına kimleri seçecek, listede hangi isimler var?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) değişikliğine paralel olarak güçlü bir genel merkez ve parti yönetimi oluşturacak. Bu nedenle MKYK bugün saat 14.00'te Erdoğan başkanlığında toplanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk kez başkanlık edeceği toplantıda Başbakan Binali Yıldırım da AK Parti Genel Başkanvekili olarak yer alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MKYK üyeleri ve eşleri akşam da iftar yemeğinde de bir araya gelecek. Yapılacak seçimle Merkez Yürütme Kurulu (MYK) şekillenecek. Hafta sonuna doğru da Bakanlar Kurulu'ndaki değişikliklerin gerçekleştirilmesi bekleniyor.

MYK'DAKİ İSİMLER KİMLER OLACAK?

Erdoğan'ın, gerek MYK gerekse kabine değişikliğinde MKYK'da olduğu gibi tecrübeli isimlerin gençlerle takviye edeceği belirtiliyor. MYK'da 3-5 isim değişikliği, birkaç da görevler arasında kaydırma yapılacağı konuşuluyor. Bakanlar Kurulu'nda da değişiklik sayısının 5-8 ile sınırlı kalacağı belirtiliyor.

AK Parti MYK'ya girenlerin isimleri saat 14.00'daki toplantıdan sonra kamuoyu ile paylaşılacak. Tam isim listesi açıklandığı anda bu haberde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.