TES'in Kalesi ÖZATA Güven Tazeledi

TES'in Kalesi ÖZATA Güven Tazeledi

Kamuajans.com - Türk Eğitim Sen Muğla şubesi 6. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Yoğun katılım ile yapılan genel kurulda mevcut başkan Mürsel Özata ve yönetim kurulu güven tazeleyerek yeniden göreve geldi.

Kamuajans.com - Türk Eğitim Sen Muğla şubesi 6. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.  Yoğun katılım ile yapılan genel kurulda mevcut başkan Mürsel Özata ve yönetim kurulu güven tazeleyerek yeniden göreve geldi. Menteşe Öğretmen Evi’nde gerçekleşen genel kurula Türk Eğitim Sen İlçe Başkanları ve Heyetleri, Mehmet Erdoğan MHP Muğla Milletvekili, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş , Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete ve yönetimi kurulu üyeleri, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Menteşe MHP İlçe Başkanı Selim Bağcıoğlu, Memur Sen Muğla İl Temsilcisi Ve Eğitim Bir Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak sendika üyeleri katıldı.

Yeniden başkan Seçilen Mürsel Özata’nın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Mürsel Özata, İlker Koçar, Recep Birgül, Özay Yıldırım, Sevinç Yakıt, Banu Doğangüzel, Musa Gökçe.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.