Müfterilere Cevabımızdır

Müfterilere Cevabımızdır

KamuAjans.Com-‘Müflis tüccar eski defterleri karıştırır’ sözü, müfteriler eliyle yeniden tedavüle girdi. Yolsuzluğun, üretimsizliğin ve verimsizliğin 74 yıllık köhne adresi İLKSAN enkazının kaldırılması için verdiğimiz mücadeleyi görmezden gelenler, hakkı yere batırıp yalanı yine yol edindiler. Emeğin ve alın terinin savunucusu olan Eğitim-Bir-Sen, yolsuzluğun ve iflas etmişliğin tavan yaptığı İLKSAN’da elbette olamaz. Üyelerinin daha fazla zarar etmemesi, ruhu göçmüş bu yapının kaldırılması için mücadelemi

Yalan ve iftiradan başka beslenecekleri kaynak üretemeyenler, tükenmişliklerine, bitmişliklerine Samsun Şube Başkanlığı üzerinden yalan ve iftira üretmeye devam etmektedirler. Güya Samsun’da bir Şube Başkanı, “Bizim ilkokul öğretmeni üye sayımız Türk Eğitim-Sen’inkinden çok daha fazla ancak bizim üyelerimiz kâğıttan üye; Türk Eğitim-Sen üyeleri ise gönülden üye” demiş. Kaydı, bilgisi ve belgesi olmadan haber türetmeyi, lafa takla attırıp iftira etmeyi huy haline getirmiş olanların habercilik adı altında yaptığı maskaralığa gülüp geçmek gerekir ancak genel başkan sıfatı taşıyan birinin buna alet olması trajikomik bir hadisedir. Kendilerinin düştüğü durum açısından trajik, kamuoyu açısından komik bir durumdur.

Asla böyle bir şeyin olmadığı hatta ima bile edilmediği açık bir gerçektir. Alanlarda söyleyecek sözü olmayan sakil sendikaları her Mayıs ayı öncesinde bir sıtma tutuyor. Erimeyi önlemek için tahkimatı hizmetle yapamadığı içindir ki, iftirayı alana zerk ediyor. Bu tür tezviratla Mayıs sıkıntısını atlatmaya çalıştığını cümle âlem zaten biliyor. Bu gayrı ahlaki yöntem militanlaşmış kafalardan başka hiç kimse için zerre keyif vermiyor. İçinde debelendikleri bu acıklı durum, bitmişliğin, tükenmişliğin ve çözülme emarelerinin ayan beyan göstergesidir.

Memur-Sen’in ve Eğitim-Bir-Sen’in onurlu duruşuna, nitelikli çalışmalarına ve elde ettiği kazanımlarla kamu görevlilerinin teveccühüne mazhar oluşuna tahammül edemeyenler, yalan ve iftira dolu masabaşında ürettikleri masallarla ninni söylemeye devam edip tetikçi sitelerin siparişi haberleri üreterek ayakta durmaya çalışıyorlar.

Bu tür iftiraları üretenler Memur-Sen’in ve Eğitim-Bir-Sen’in onurlu ve mücadeleci duruşu karşısında erimeye, tükenmeye devam edecekler. Söz konusu iftiraları yayınlayarak müfterilere çanak tutan haber siteleri ile iftiracılar hukuk karşısında hesap vereceklerdir. Perde arkasında yazıp site üstünde oynadıkları tiyatro eninde sonunda sahneden düşecek, aktör gibi davrananların figür olduğu gerçeği elbet herkesçe görülecektir. Çünkü her şeye rağmen hayat, külli iradenin elinde adalet üzere gider, yalancılardan ve sahte olanlardan asla kahraman üretmez.

Eğitim-Bir-Sen Samsun Şubesi olarak, bu tür yalan ve iftiralarla dolu yıpratma amaçlı saldırılara pabuç bırakmayacağız.

Hak ve özgürlük mücadelesi veren, eğitim çalışanları ve kamu görevlileri adına yeni kazanımlara imza atmanın çabasında olan, ülkesi ve milleti için canla başla çalışan ve daha iyi bir gelecek için gecesini gündüzüne katan bir teşkilat olarak, bu tür beyhude çabaların ve iftiraların bizi yıldırmayacağını; haksızlık yapanlara, müfterilere hak ettikleri cevabı gerektiği zaman ve yerde vereceğimizi deklare ediyoruz.

Nejdet Güneysu

Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 No’lu Şube Başkanı  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.