İsmail Koncuk'tan Kötü Haber

İsmail Koncuk'tan Kötü Haber

Kamuajans.com - Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, kişisel twitter hesabından bazı basın yayın organlarında, ölüm tehditleri aldığı için aday olmayacağı şeklindeki açıklamaların şahsına ait olmadığı yönünde önemli açıklamalar yaptı.

Kamuajans.com - Bizzat kendisinin ağzımdan duymadan yapılan bu haberlerin etik olmadığı gibi, temsil ettiği sendikaya da zarar vermek amacı taşıyabileceğini belirten İsmail Koncuk, 24-25 Şubat tarihinde yapılacak olan Türk Eğitim Sen 6. Olağan Genel Kurulunda genel başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

İsmail Koncuk, bu genel kurulda teşkilat içinde yetişmiş, Talip Geylan'ın kendisinin adayı olduğunu ve sonuna kadar destekçisi olacağını herkes tarafından bilinmesini istedi.

2005 yılında genel sekreter, 2008 yılında Genel Başkan olduğu Türk Eğitim Sen'e daha önce de 10 yıl Adana 1 Nolu Şube Başkanı olarak hizmet ettiğini, dişiyle, tırnağıyla, alınteriyle 1992 yılından bu yana emek verdiği Türk Eğitim Sen'in şerefle yoluna devam edeceğini ifade eden İsmail Koncuk, İsmail Koncuk olarak, ölüm tehditi ile sendika genel başkanlığını bırakacak bir insan olmadığını, dolayısıyla bu tür haberlerin şahsına hakaret olarak gördüğünü belirtti.

İsmail Koncuk, ''Türk Eğitim Sen hem mücadeleci bir sendika hem de milli bir sivil toplum örgütü olarak yoluna devam edecektir. 24-25 Şubat'ta seçilecek yeni genel başkan ve yönetim kurulu üyelerimizin Türk Eğitim Sen'in mücadele çıtasını daha da yukarıya taşıyacağından hiç bir şüphem yoktur.Genel kurulumuz camiamıza hayırlı, uğurlu olsun, inşallah.'' diyerek açıklamasına son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.