GÜNDOĞDU COŞKUSU SALONLARA SIĞMIYOR

GÜNDOĞDU COŞKUSU SALONLARA SIĞMIYOR

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şubenin düzenlediği ‘’15 Temmuz, Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Türkiye’’ konulu programın konuğu Ahmet GÜNDOĞDU'ydu.

 

        Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şubenin düzenlediği ‘’15 Temmuz, Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Türkiye’’ konulu programda İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı Celal DEMİRCİ ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KADIOĞLU’nun ardından söz alan MEMURSEN ve Eğitim-Bir-Sen Onursal Genel Başkanı, Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ahmet GÜNDOĞDU salonu coşturdu.

Konuşmalar öncesi slayt gösteriminin yapıldığı programda Ahmet GÜNDOĞDU’nun sahne almasıyla heyecan doruğa çıktı. Yaklaşık 1.400 eğitimcinin katıldığı program esnasında salona giremeyenlerin olduğu gözlendi. Ahmet GÜNDOĞDU’nun konuşması esnasında yer yer gülümseyen izleyicilerin bir kısmının konuşma esnasında gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Ahmet GÜNDOĞDU Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatırken anekdotlara geçildiğinde gözyaşlarını tutamayan izleyicilere rastlandı.

GÜNDOĞDU,''18 yaşında seçme iradesine güvendiğimiz gençliğin seçilme hakkı neden korkutuyor sizi'' ifadesiyle gençliğe güvenilmesi gerektiğini belirtirken konuşmasının devamında ''Tüm ümmet cografyası ve mazlumlar Türkiye'ye bakıyor, tercihinizi yaparken bunu göz önünde bulundurun.'' dedi.

1.300 Türk Bayrağı ve 500 civarı afişin kullanıldığı programda Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şubenin ‘’MEMURSEN’e DAVET, Tercihimiz EVET’’ kampanyası çerçevesinde hazırlattığı beste izleyicilerden tam not aldı. Şubenin bu çalışması izleyicilerinde takdirini topladı. Programa katılan izleyicilerin Ahmet GÜNDOĞDU’ya yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi. Program hediye takdimi ve toplu fotograf çekimi ile son buldu. 

































HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.