FETÖ Nedeniyle Hangi Sendikadan Kaç Öğretmen İhraç Edildi ?

FETÖ Nedeniyle Hangi Sendikadan Kaç Öğretmen İhraç Edildi ?

KamuAjans.Com-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türk Eğitim-Sen üyesi olduğu gerekçesiyle açığa alınan öğretmenin olmadığını söyledi.Açığa alınma işleminin FETÖ'yle irtibatı, iltisakı veya mensubiyeti olanlar hakkında uygulandığını belirten Yılmaz, "İnanın, bu yapıyla bağlantısı olup da Eğitim Bir-Sen ile bağlantısı olan var.

"Her sendikanın içerisindeler"

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türk Eğitim-Sen üyesi olduğu gerekçesiyle açığa alınan öğretmenin olmadığını söyledi.

Açığa alınma işleminin FETÖ'yle irtibatı, iltisakı veya mensubiyeti olanlar hakkında uygulandığını belirten Yılmaz, "İnanın, bu yapıyla bağlantısı olup da Eğitim Bir-Sen ile bağlantısı olan var. Eğitim-Sen'le bağlantısı olanlar var, Türk Eğitim-Sen'le bağlantısı olan var. Bunu da çok net söyleyeyim." dedi.

Yılmaz, Eğitim Bir-Sen'den 3 bin 362, Türk Eğitim-Sen'den bin 726, Eğitim-Sen'den de 683 kişinin ihraç edildiğini vurgulayarak, "Dolayısıyla, bu yapı öyle bir şey ki her sendikanın içerisinde." ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.