En Büyük Gücümüz Örgütlülüğümüz

En Büyük Gücümüz Örgütlülüğümüz

Kamuajans.com –Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şubemizin Beylikdüzü’nde organize ettiği Teşkilat Buluşması’na katıldı.

Teşkilat Buluşması vesilesiyle iftarı birlikte açtığımız üyelerimizle hasbihal ettik.Teşkilatımızın nezdinde örgütlü gücümüzü büyüttükleri için üyelerimize teşekkür ettik.

Kamu görevlileri olarak “en büyük gücümüz örgütlülüğümüz” bunun farkında ve bilincindeyiz.

Biliyoruz ki,sorunları örgütlülüğümüz sayesinde çözüme kavuşturuyor,dayanışmamızla ,mücadelemizle sorunları aşıyor ve yeni yeni kazanımlar oluşturuyoruz.

•Toplu Sözleşme Hakkını almamız ve 4 toplu sözleşmede 260 kazanım üretmemiz örgütlülüğümüz sayesindedir.

•Temel hak ve hürriyetlerin temini noktasında bir çok kazanıma imza atmamız örgütlülüğümüz sayesindedir.

•Antidemokratik süreçlere müdahalemiz örgütlülüğümüz sayesindedir.

•Millet iradesine tasalluta,vesayet odaklarının tahakkümüne,kritik süreçlere sesimizi yükseltmemiz,ayarlarını/konforlarını bozmamız,kirli dalgaları kırmamız örgütlülüğümüz sayesindedir.

•Önemli süreçlerde millet/memleket lehine inisiyatif almamız örgütlülüğümüz sayesindedir.

•Yerkürede nerede bir mağdur ve mazlum varsa ona el uzatmaya ve mazlumun/mahzunun sesi soluğu olmaya çalışmamız örgütlülüğümüz sayesindedir.

#GücümüzÖrgütlülüğümüz diyor ve örgütlülüğümüzü tüm hizmet kollarında büyütmeye devam ediyoruz.

Tabiri caizse sendikal hareketimizin Fatiha’sı Eğitim-Bir-Sen’imizde,Yetkimizin Besmelesi Diyanet-Sen’imizde ve Yetkimizin Hatime’si Kültür Memur-Sen’imizde de örgütlülüğümüzü büyütüyor,zirveden yeni ufuklara,yeni ufuklardan yeni umutlara yol alıyoruz.

Eğitim-Bir-Sen’de üye sayımızı 433.000’e taşımış durumdayız.

Kuruluşumuzdan bu güne emek vermiş sendikal hareketimizin ağabeylerine,teşkilatımızın liderlerine,işyeri temsilcilerimiz olan uç beylerimize ,örgütlülüğümüzü öz suyu üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum.

Konfederasyonumuza bağlı hizmet kollarımızda büyümemiz;üyeye,ülkeye ve yerküreye katkı sunmamız sürecek.

İşi millet,derdi millet,kendi millet ve yükü yeniden medeniyet olan erdemli sendikal hareket olarak “milli gelirden alacaklı” ama milletten alacaklı değiliz.

İstanbul 5 No’lu Şube Başkanımız Yusuf Sabaz’ın şahsında tüm teşkilat mensuplarımıza,iftarı beraber açma fırsatı veren üyelerimize,Teşkilat buluşmamızda bizlerle olan ve hitapta bulunan Ak Parti Gen.Bşk.Yrd.Ali İhsan Yavuz Bey’e ve tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.