Bunu Engellemek Tek Kelimeyle İhanettir!

Bunu Engellemek Tek Kelimeyle İhanettir!

KamuAjans.Com-Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü KOLUKISA okulların ilk günü 15 Temmuz belgeseli izletilmesinden rahatsızlık duyup bunu engelemmeye çalışanların İhanet içinde olduklarını söyledi.

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü KOLUKISA Cafesiyasete verdiği mülakatta okulların ilk günü 15 Temmuz belgeseli izletilmesinden rahatsızlık duyaniçin “Milletin kahramanlık öyküsünün bilinmesini, anlatılmasını ve gelecek nesillere aktarılmasını engellemek tek kelimeyle ihanettir.” ifadelerini kullandı.

İşte Şükrü KOLUKISA'nın o açıklamaları;

"Okulların kapanacağı hafta liselerde yapılan provokatif eylemleri organize edenler, anlaşılan yine öğrenci istismarı yapmaya başladı.

Asıl rahatsız olan öğrenciler değil, kaosa hizmet edenlerdir”

“Okulların “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma” etkinliğiyle açılmasından asıl rahatsız olan öğrencilerimiz değil, vesayetçi zihniyet, FETÖ’cü anlayış ve cuntacılara karşı halkımızın kahramanca mücadelesini kabullenemeyen kaosa hizmet edenlerdir.”

Kolukısa bildirilerdeki profesyonelliğe dikkat çekerek aynı organize ekibin iş başında olduğunu kaydetti.

Eğitimin Acil Sorunları için Bakanlığa Başvurdular

Aynı organize ekip iş başında!

“Okullar kapanırken yapılan provokatif eylemler ve bildirilerdeki profesyonelliğe Genel Başkanımız Ali Yalçın dikkat çekerek, ‘bazı liselerde okul yöneticilerine yönelik sistematik protestolar öğrenci kaynaklı değildir. Öğrenci istismarı söz konusudur, bildirilerdeki profesyonellik de bunun bir göstergesidir’ demişti. Bugün de durum farklı değil. Aynı organize ekip iş başında! Tarihe şanlı bir mücadele olarak geçen direnişi manipüle etmek, değerlerimizi hedef almak, darbecilere kalkan olmak ve ‘Yenikapı Ruhu’nu kuşanan milleti kutuplaştırmak, kamplara bölmek için öğrencilerimizi kullanıyorlar.”

“Tek kelimeyle ihanettir”

“Milletin kahramanlık öyküsünün bilinmesini, anlatılmasını ve gelecek nesillere aktarılmasını engellemek tek kelimeyle ihanettir. Darbeci ideolojilerini ve gerçek yüzlerini maskeleyip, öğrencileri istismar etmek geleceğimizi hedef almaktır."

Gülşah Arslan / Cafesiyaset.com.tr 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.