Adıyaman Eğitim Bir Sen Son Üç Yılda %50 Büyüdü

Adıyaman Eğitim Bir Sen Son Üç Yılda %50 Büyüdü

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz sendikal faaliyetler hakkında açıklamalarda bulundu. Haftalık Olağan İşyeri Temsilcileri toplantısında konuşan Ali Deniz, sürdürülen projeler ve çalışmalara değinerek “İlimizde her üç eğitim çalışanından ikisinin tercihi ve teveccühüne mazhar olduk. Üye sayımızı 3 yılda %50 artırarak 4294’ten 6211’e yükselttik “dedi.

Sendikal mücadelede üyelerin hukuki süreçlerini yakından takip ettiklerini söyleyen Deniz, hak arama sendikacılığı kapsamında şube sendika binamızda “Hukuk Bürosu” kurarak, bu güne kadar yaklaşık 1200 üyemize, hukuki danışmalık hizmeti sunduk, açılan 97 idari davanın  61’ini kazandık ve 22’sinin hukuki süreci devam etmektedir” şeklinde konuştu. Ali Deniz sözlerini şöyle sürdürdü:

“Panel, Konferans ve Medeniyet Sohbetleri kapsamında toplam 38 akademik eğitim programı düzenledik. Mücadelemizin niteliğini arttırmaya yönelik olarak 3 ayrı işyeri temsilcileri teşkilatiçi eğitim programı düzenledik.Okul, kurum ve işyeri ziyaretleri kapsamında 1200’ün üzerinde ziyaret gerçekleştirdik.

Ayrıca; Müdür, Müdür Yardımcısı, Şef, Memur, Hizmetli ve Teknisyen arkadaşlarımız için, 4 farklı Görevde Yükselme Kursu açarak 400’ü aşkın üyemize kurs verdik. Bu sınavlara yönelik deneme sınavları yaptık.”

“Emeğimiz ve öncülüğümüzle büyüttüğümüz Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşları Platformuyla birlikte vatandaşlarımızın sesi olduk” diyen Deniz, Memur Sen’in gençlik teşkilatı Genç Memur Sen’in çalışmalarından söz edip, “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesini hatırlatarak, “öğrencilerimizde ve gençlerimizde milli ve manevi değerlerin oluşturulması ve korunması adına yapılan tüm çalışmaları içtenlikle destekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.