Yaşama Değer Bahçeye Meyve Katıyorlar

Yaşama Değer Bahçeye Meyve Katıyorlar

İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları meyve ağacı dikme etkinliğinde bir araya geldi. Bahara merhaba demek amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte hastane bahçesine sağlık çalışanları tarafından meyve ağaçları dikildi.

Etkinlikte konuşan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney  “Bugün baharın gelmesi nedeniyle tüm sağlıkçı arkadaşlarla hep beraber bu güzel havada ağaç dikme şenliği gerçekleştiriyoruz. Sağlıktaki dinamikliğin ve üretimin sembolü olarak dikilen ağaçların meyve ağacı olmasını tercih ettik. Etkinlik sonrası katılan herkesin bir meyve ağacı olmuş olacak. İnşallah önümüzdeki yıllarda burada taze ve organik meyvelerimizi kendi ağaçlarımızdan toplayacağız. Bu tip etkinliklere bundan sonrada devam edeceğiz. Ben bu güzel  organizasyonda  emeği  geçenlere  ve katılımlarından ötürü tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Sağlıkçı olmak ve bu tür etkinlikler çok güzel. Bundan sonrada şehir içinde ve şehir dışında çok daha güzel organizasyonlar düzenlemeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Yaşama Değer, Bahçeye Meyve katan sağlık çalışanları tarafından meyve ağaçlarının dikilmesinin ardından, etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.