Üst Öğrenimler İle İlgili Tam Liste

Üst Öğrenimler İle İlgili Tam Liste

KamuAjans.Com-Sağlık Bakanlığı Yönetim hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından (il sağlık Müdürlüğü, İlçe Sağlık müdürlüğü, İl Ambulans Servisi Komuta Merkezi ve Acil Sağlık hizmetleri İstasyonlarında ) görev yapan sağlık hizmetleri ve yardımcı sağlık hizmetleri sınıfındaki personellerin, mesleki sağlığa ilişkin bir üst öğrenim bitirmesi durumunda zam ve tazminatların ödenmesi konusunda uygulama birliğinin sağlanması amacıyla bir yazı yayınlandı.

Yazıda yer alan listedeki bölümlerden mezun olan sağlık hizmetleri ve yardımcı sağlık hizmetleri sınıfındaki personellerin lisans veya önlisans programlarından herhangi birini bitirmesi halinde öngörülen zam ve tazminatlardan yararlandırılması istendi.

NOT: bu yazı ve ekindeki liste Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumuna bağlı sağlık kurum ve kuruluşlarında görev yapanları kapsamamaktadır.





HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.