Tek Kullanımlık Sünnet Aletlerinin Önemi, Geliştirilmesi ve Üretilmesi Sağlık Teknolojisi Değerlendirme Analizine Yönelik Danışmanlık Hizmet Alımı

Tek Kullanımlık Sünnet Aletlerinin Önemi, Geliştirilmesi ve Üretilmesi Sağlık Teknolojisi Değerlendirme Analizine Yönelik Danışmanlık Hizmet Alımı

Kamuajans.com - Tek Kullanımlık Sünnet Aletlerinin Önemi, Geliştirilmesi ve Üretilmesi Sağlık Teknolojisi Değerlendirme Analizine Yönelik Danışmanlık Hizmet Alımı ile ilgili duyuru Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlandı.

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

SAĞLIK ARAŞTIRMALARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 

<br />

SAĞLIK SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ VE DESTEKLENMESİ PROJESİ 

<br />

Tek Kullanımlık Sünnet Aletlerinin Önemi, Geliştirilmesi ve Üretilmesi

Sağlık Teknolojisi Değerlendirme Analizine Yönelik 

Danışmanlık Hizmet Alımı için 

<br />

İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET 

<br />

Ülke: Türkiye Cumhuriyeti

Proje Adı: Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi  

İkraz No: 8531-TR 

İşin Adı: Tek Kullanımlık Sünnet Aletlerinin STD Analizi 

Başvuru Kodu: SAGEM/2016/CS/E.6.1.2.2.a.3/CQS/1

İlgi Bildirimi Yayınlanma Tarihi (web): 09 Aralık 2016 

Son Başvuru Tarih ve Saati: 10 Ocak 2017 – 18.00 

<br />

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesinin finansmanı için Dünya Bankasından bir ikraz sağlamıştır. İkrazın bir bölümü danışmanlık hizmetlerinin finansmanı için kullanılacaktır. 

<br />

Danışmanlık Hizmetlerinin (Hizmetler) kapsamı aşağıdaki gibidir: “Tek Kullanımlık Sünnet Aletlerinin” Sağlık Teknolojisi Değerlendirme (STD) yöntemi kullanılarak tüm yönleri ile incelenmesi, değerlendirilmesi ve tam raporlama şeklinde STD raporlarının oluşturulması. İşin süresi yaklaşık 18 aydır. Ayrıntılı İş Tanımı Ek’tedir.  

<br />

T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü uygun danışmanlık firmalarını (“Danışmanlık Firmaları”), adı geçen hizmetleri sağlamaya yönelik olarak ilgi bildiriminde bulunmaya davet etmektedir. İlgilenen Danışmanlık Firmaları Hizmetleri yerine getirmek üzere istenen deneyime ve niteliklere sahip olduklarını gösteren bilgi ve belgeleri sağlamalıdırlar. Bu bilgi ve belgeler broşür gibi görsel unsurlar içeren, firmanın genel ve görev alanındaki deneyimine odaklanan ve son beş yılda görevle ilgili tamamlanmış sözleşmelerin/işlerin aydınlatıcı bir özetini kapsayan bir portföy içinde sunulmalıdır. 

<br />

Kısa liste için yeterlilik tespitinde firmalarda, (i) son beş yıl içinde Sağlık Teknolojisi Değerlendirme, sağlık ekonomisi, farmakoekonomi ve sağlığa ilişkin ekonomik analizler veya maliyet etkililik analizleri alanlarının birinde ulusal ya da uluslararası alanda çalışmalar (raporlar, incelemeler, analizler, bilimsel yayımlar) yapmış olması; (ii) benzer projeleri yürütebilecek yeterlilikte personel ve idari kapasiteye sahip olması şartları aranacaktır. 

<br />

İlgilenen Danışmanlık Firmalarının, Temmuz 2014’te revize edilen Ocak 2011 baskısı “Dünya Bankası Borçluları Tarafından Danışmanların Seçilmesi ve İstihdamı”  başlıklı Kılavuzun   (“Danışmanlık Kılavuzu”), Dünya Bankasının “menfaat çatışmasına” ait politikasının açıklandığı 1.9 numaralı paragrafına dikkat etmeleri gerekmektedir. 

<br />

Danışmanlık Firmaları niteliklerini artırmak üzere diğer firmalarla ortak girişim veya taşeronluk şeklinde birleşme yoluna gidebilirler. Ortak Girişim olması hainde, Ortak Girişimin bütün ortakları birlikte değerlendirilecek ve ihalenin verilmesi durumunda sözleşmeyi birlikte imzalayacaklar ve İdareye karşı müştereken ve müteselsilen sorumlu olacaklardır. İlgilenen Danışmanlık Firmaları başvurularında, kuracakları birlikteliğin yapısını ve ortakların ve alt yüklenicilerin görevlerini açık bir biçimde belirtmelidir. “İşbirliğiyle” veya “İştirakiyle” gibi açık olmayan ibareler kısa liste için dikkate alınmayacaktır.      

<br />

Danışmanlık Firmasının seçimi, Danışmanlık Kılavuzunda belirtilen “Danışmanların Nitelikleri Üzerinden Seçim (CQS) Yöntemi” prosedürlerine uygun olarak yapılacaktır. 

<br />

İlgilenen Danışmanlık Firmaları yerel saatle 09.00 ila 18.00 arasındaki çalışma saatlerinde, aşağıdaki adresten daha fazla bilgi alabilir. 

<br />

Yukarıda belirtilen hizmetler için ilgi bildiriminde bulunmak isteyen Danışmanlık Firmaları, hizmetleri yerine getirme niteliklerini taşıdıklarını gösteren bilgi ve belgeleri, telefon numarası, adres ve İhale Referans Numarasını – SAGEM/2016/CS/E.6.1.2.2.a.3/CQS/1 - Tek Kullanımlık Sünnet Aletlerinin STD Analizi – içeren bir başvuru mektubuyla birlikte, Türkçe ve/veya İngilizce olarak en geç 10 Ocak 2017 tarihinde saat 18.00’a kadar aşağıdaki adrese elden, postayla, elektronik postayla veya faksla ulaştırmaları gerekmektedir: 

<br />

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü

Cumhuriyet Mahallesi Bayındır 1 Sokak No: 13

Satınalma Birimi 1. Kat Oda No: 104

06430 Sıhhiye Çankaya Ankara

Faks: 0312-585 69 27

e-mail: <a href="mailto:[email protected]" Times New Roman", serif; font-size: 12pt;">[email protected]</a>

Bilgi için: Satınalma Birimi 

Tel: 0312-585 68 31-32-34 – 0312 585 69 17

<br />

Ek: <a href="file:///C:/Users/asus/Downloads/%C4%B0lan_%C4%B0%C5%9F_Tan%C4%B1m%C4%B1.docx" Times New Roman", serif; font-size: 12pt;">İş Tanımı</a> 

<br>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.