Sağlıkta Yönetici Eğitim Programları Tamamlandı

Sağlıkta Yönetici Eğitim Programları Tamamlandı

KamuAjans.Com – Geçtiğimiz aylarda sağlık alanında yapılan düzenlemeyle, üç kurumun İl Sağlık Müdürlüğü çatısı altında toplanması sağlanmış ve Op. Dr. Şenol Ergüney Kocaeli İl Sağlık Müdürü olarak göreve başlamıştı.

Bu maksatla Kocaeli’de yeni dönem İl Sağlık Müdürlüğü yapılanmasında yer alan tüm Başkan, Başkan Yardımcıları ve İlçe Sağlık Müdürlerine yönelik hazırlanan “Yönetici Oryantasyon Programı” eğitimleri tamamlandı. Klasik eğitimler dışında gerçekleştirilen eğitimler sonucunda, katılımcıların daha pratik, çözüm odaklı ve planlayıcı olmaları hedeflendi.

Eğitim programıyla ilgili bilgiler veren İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney "İlin sağlık yöneticilerine yaptığımız bu eğitimleri çok önemsiyoruz. İdari kadro için özenle seçilen konularda, alanında uzman arkadaşlar tarafından yapılan sunumlarla bilgilerimizi güncelledik. Bu tür çalışmalarımızı ilerleyen zamanlarda daha da genişleterek devam ettireceğiz" diye konuşarak eğitimcilere ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Not: Değerli Basın Mensubu, İlgili Haberin Görselleri Ektedir, Çalışmalarınızda Başarılar Diler, Saygılar Sunarız...

Kocaeli Sağlık Müdürlüğü 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.