Sağlıkta Lisans Tamamlamada Önemli Karar

Sağlıkta Lisans Tamamlamada Önemli Karar

Kamuajans.Com – Yükseköğretim Kurulu, Sağlıkta Lisans Tamamlama öğrencilerinin özel öğrencilik statüsünden yararlanmayacağına karar verdi.

Sağlık Lisans Tamamlama Programı kapsamında Sinop Üniversitesi Fen-Edebiyat ikamet ettiği Samsun ilinde kamu personeli olması ve annesinin sağlık mazereti nedeniyle Ondokuz Mayıs Üniversitesinde özel öğrenci olarak öğrenim görmek için başvuruda bulunması üzerine öğrencinin özel öğrenci statüsünden faydalanıp faydalanamayacağı hakkındaki Sinop Üniversitesi Rektörlüğünün ilgide kayıtlı yazısı incelenmiştir.

Sağlık Lisans Tamamlama öğrencilerinin özel öğrencilik statüsünden yararlanamayacağına, karar tarihinden önce bu statü kapsamında kendi yükseköğretim kurumundan başka bir yükseköğretim kurumunda öğrenimine devam edenlerin durumlarının üniversitelerce değerlendirilmesine Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 07.02.2018 tarihli toplantısında karar verilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.